Om mig

Mitt foto
Göteborg, Sweden
LCHF'AR MOBILFOTAR GNÄLLER OCH GARVAR

tisdag 24 juli 2012

Glaserade valnötter, lchf.


3 kommentarer:

  1. Hur gjorde du dem?
    Nette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så här! 1 dl balsamvinäger, 0,5 dl flytande honung, 2 dl valnötter.
      Koka ihop vinägern och honungen tills ca 0,75 dl återstår. Ta av från värmen och häll i en skål där valnötterna ligger. Rör om. Ha i några i salladen eller som tillbehör på ostbrickan!

      Radera
  2. Så här! 1 dl balsamvinäger, 0,5 dl flytande honung, 2 dl valnötter.
    Koka ihop vinägern och honungen tills ca 0,75 dl återstår. Ta av från värmen och häll i en skål där valnötterna ligger. Rör om. Ha i några i salladen eller som tillbehör på ostbrickan!

    SvaraRadera