Detta recept hittade jag i en lchf-bilaga. kalasgott!
2 stora zucchinis
1 dl majjo
1 dl gräddfil
1 msk fransk senap
Kapris
rödlök, eller purjo, typ salt och peppar.
Skala och tärna först zucchinin och koka upp i saltat vatten och låt den rinna av noga.
Sen är det bara att blanda ner allt i en bunke. Svingott!
Jag hade ingen gräddfil andra gången jag gjorde det och det gick lika bra med fet yoghurt och en skvätt grädde:)
2 stora zucchinis
1 dl majjo
1 dl gräddfil
1 msk fransk senap
Kapris
rödlök, eller purjo, typ salt och peppar.
Skala och tärna först zucchinin och koka upp i saltat vatten och låt den rinna av noga.
Sen är det bara att blanda ner allt i en bunke. Svingott!
Jag hade ingen gräddfil andra gången jag gjorde det och det gick lika bra med fet yoghurt och en skvätt grädde:)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar